Blij

Beste Ruth, Het badpak heb ik in goede orde ontvangen en het past goed. Ik ben er erg blij mee. Dank je wel voor je snelle en mooie werk! Met hartelijke groet, Jojanneke

Juliette cerise

Dag Ruth,
Badpak ontvangen en staat prachtig!
Dank je wel! Groet, Petra uit ‘s‑Hertogenbosch

Ode aan Juliette

Lieve Juliette, dit mooie badpak heb ik vernoemd naar jou, mijn lieve trouwe fan uit Etten Leur. Ik mis je! 🤍

p’tit fleurs

Bonjour Ruth, je viens de recevoir le maillot. Il est parfait! Merci beaucoup et bon weekend à vous. Tatiana Leblanc

Tirza bikini bronze

Beste Ruth, Gisteren heb ik de bikini ontvangen en hij is weer prachtig en de maat is goed! Heel veel dank en groetjes, Marietta

bikini lily

De bikini zit prima! Fijn dat de BH en het broekje verschillende maten kunnen zijn. Groet, Daphne

Badpak Amanda

Hallo Ruth,
Wat geweldig snel heb je mijn badpak toegestuurd. Het zit perfect en is precies wat ik had gedacht.
Heel hartelijk dank hiervoor.

Marga uit Zwolle

The Marilyn

Goedemiddag Ruth, ik heb het badpak ontvangen. Prachtig in deze kleur! Ik ben er heel blij mee. Wat kun je veel met de ‘slierten’ (hoe noem jij ze?). Nu maar gauw eens zonnebaden of met vakantie 😊 Met liefs, en dank je wel! Emmy

Ik noem ze geplisseerde halterbanden Emmy! & heel fijn dat je er zo blij mee bent

Bikini in bruin-bronze, beetje seventies!

De bikini is heel mooi geworden! Dat oranje is prachtig. En hij past precies. Ik ben er heel blij mee!
Dank je wel!
Hartelijke groeten, Annemiek

Ontzettend blij mee!

Beste Ruth, ik vond gisteravond, thuis na een weekendje weg, een prachtig pakketje in de brievenbus. Zo mooi en liefdevol verzorgd! Het badpak en de pareo zijn heel mooi geworden, ik ben er ontzettend blij mee. Dankjewel voor alles! Hartelijke groet, Tineke

Dolgelukkig

Dag Ruth, dochterlief is dolgelukkig met het badpak. Veel dank! Met vriendelijke groet, José

Bikini model Lily

Hallo Ruth, ik ben weer thuis en in de brievenbus lag een gehavend pakje met een kaart voor de excuses van de postman…Maar de inhoud overtrof alle verwachtingen: een prachtige bikini en even mooi en feestelijk verpakt met kaart! Super blij mee, dankjewel! Is het mogelijk om er een broekje bij te maken van het model Lily, Ruth?
Daar zou ik heeeel blij mee zijn, dat model broekje voelt vertrouwd na al die zomers met jouw bikini’s geparadeerd te hebben. Ik hoor het graag en in alle gevallen wens ik jou zonnige dagen in alle opzichten! Ellen ☀

Nicole

Hoi Ruth, ik heb mijn bikini binnen, hij is helemaal goed!
Ben er erg blij mee! Nu wachten op de zon!

Liesbeth

Het badpak zit super!! Dankjewel!

Estelle uit België

Beste Ruth,
Ik mocht deze week van u een prachtig badpak ontvangen. Ik ga eerlijk zijn, ik heb geweend van geluk!
Echt helemaal top. Het zit perfect. Binnenkort ga ik er vast eens mee zwemmen. Ontzettend bedankt voor dit mooie werk!
Tot gauw in de webshop

Deb

Ruth!!
Voor het eerst in mijn leven heb ik een bikini waar ik daadwerkelijk heel erg blij mee ben!! Dank je wel!! Hij zit zalig en staat echt superleuk. Voor mij was zwemkleding altijd een moetje, maar nu heb ik daadwerkelijk iets heel leuks waar ik me goed in voel en waar ik naar uit kijk t te dragen!
Heel erg veel dank, ik kom graag tzt weer eens terug 😊

Karin

Dank voor het mooie badpak ben er erg blij mee!!

Eefje

Hallo Ruth, het badpak en de bikini zitten heerlijk en staan prachtig! Dank je wel.

Kim

Dear Ruth, thank you for making me that fabulous und pretty swimsuit! It’s lovely ! It fits! Holiday can come now :)).
’till the next time, many greetings

Adinda

Dank Ruth voor de perfecte bikini. Altijd spannend zonder te passen. Je bent een echte kunstenaar.

Reviews