Maatwerk van MamaMaria

Te kort of te lang, de cups te wijd, broekje te klein…Vaak hoor ik dat het echt moeilijk is om een mooi passend badpak of bikini te vinden in een gewone lingeriezaak. Simpelweg omdat de standaard vrouw niet bestaat, en we zijn kritischer geworden op massaproductie.

Er is dus steeds vaker vraag naar maatwerk in badmode. Dat komt goed uit: dat is precies mijn specialisatie 😉 Het resultaat is altijd een blije vrouw, die eindelijk zelfverzekerd en mooi het strand op gaat.


We bespreken tijdens een pas-sessie uitgebreid je wensen en ik meet -waar nodig- op wat je maten zijn en welk ontwerp en kleur het beste bij je passen. Zo komen we samen tot een ideaal MamaMaria badpak of bikini.

Ook met draagsters van borstprotheses heb ik ervaring. Ik maak dan een model dat zowel het litteken als de prothese mooi omhult.

Ik gebruik de beste kwaliteit badpakken lycra en heb veel keuze tussen verschillende dessins, zoals strepen en stippen of bloemenprints.

Als je een opdracht geeft, maak ik het 100% naar wens zoals besproken. Op deze manier draag je jarenlang met plezier een duurzaam, handgemaakt product. Er worden alleen extra kosten berekend als er een nieuw patroon op je maat moet worden getekend. Een kleine aanpassing kost niks extra.

Mail of what’s app gerust voor een afspraak. In de zomer kan de levertijd 2-4 weken zijn, dus wees er op tijd bij voor je vakantie!

model: Fay Loren
model: Fay Loren
model: Fay Loren
model: Fay Loren

Contact

MamaMaria Swimwear

Designer: Ruth Kenter

Open dinsdag t/m zaterdag van 12 tot 17 uur, of op afspraak (maatwerk alleen op afspraak)

Shop & studio, custom made by appointment only
MamaMaria Swimwear
Bentinckstraat 77-H
1051 GH Amsterdam-NL

MamaMaria Swimwear banc account number:
IBAN: NL96 ASNB 0950 1036 67

BIC: ASNB NL21
BTW/VAT: NL001740165B14
KvK: 34283525

  +31-(0)6-24.72.32.59