Nieuwsbrief maart 2020

Lieve allemaal, wie had dat verwacht…

Ook op mijn MamaMaria atelier is het erg stil door de corona-crisis.

Alle zonnige reisjes en vakanties zijn uitgesteld of geannuleerd en je begrijpt dat dit ook voor mijn een grote catastrofe is! Juist nu het badmodeseizoen voor 2020 begint ga ik jullie enorm moeten missen…
Een dag of 10 geleden dacht ik nog: het zal heus wel een paar weken gaan duren. In de tussentijd maak ik gewoon een voorraad van mooie nieuwe badpakken en bikini’s voor als het allemaal voorbij is. Maar, wie al zeggen hoe lang dat nog duurt?
Pittige tijden!

Ik kan gelukkig altijd wel wat leuks bedenken om te maken en te doen, ook thuis, dus mijn dagen zijn zeker gevuld. Maar daar kan je helaas niet van leven… dus maak me wel grote zorgen hoe dit nu verder moet.

Ik heb inmiddels wel al mijn prachtige nieuwe collectie 2020 op de webshop gezet en deze is dus on-line te bestellen, zoals jullie natuurlijk wel weten. Je bestelling is nu HELEMAAL extra extra welkom en wordt gratis verstuurd, met een mooie bijpassende haarband naar keuze erbij. De kortingscode is: MMFREESHIPPING

Ook maak ik leuke zomerjurkjes, rokken en strandpakken in de nieuwe prints.

*advies nodig?*

Ik kan via What’s App en Facebook Messenger voorbeelden sturen van mogelijkheden in kleur, geprinte stoffen en pasvorm!

Mocht je het nu toch het beste vinden om live te komen passen in de winkel dan maak ik bij uitzondering een afspraak in Monnickendam.
Mits verantwoord en 1 persoon tegelijk in de winkel. Ik neem geen risico’s met lijfelijk contact, dus kan niet afspelden!

Ik wens iedereen een goede gezondheid, en als je in de zorg werkt: mijn diepste respect! Als je er middenin zit is het duizenden malen erger dan vanuit onze “gezonde & luxe” situatie.

Lieve groeten en graag tot zo snel als het weer kan! – XXX- 1,5m. Ruth

PS Via Insta (nieuw account met shopping!) en Facebook plaats ik regelmatig een fotootje of mini filmpje, en dit staat ook weer op de website onder “BLOG”.