Wie zijn we

MamaMaria is hét Nederlandse retro-badmode merk, al sinds 2002.

Geïnspireerd door de filmsterrenbadmode van de jaren vijftig.

De badmode uit ‘the glamorous fifties’ is hoger in de taille en lager uitgesneden bij de heup dan na die tijd. De ontwerpen van MamaMaria geven vrouwen weer een comfortabel gevoel aan het strand in badpak of bikini. MamaMaria is inmiddels een gevestigde naam en wordt veel gezien in de bladen.

Alle ontwerpen worden op ons eigen atelier met de hand gemaakt, met de best verkrijgbare hedendaagse materialen.

>>>>>NIEUW!!!<<<<<

Naast MamaMaria’s webwinkel is er in de mooie nieuwe winkel + atelier in de binnenstad van Monnickendam (alwaar men nog gratis kan parkeren!)  ook de mogelijkheid om een ontwerp te passen en te kopen. Voor een persoonlijke pasafspraak om een badpak op maat te laten maken kan je altijd bellen of mailen, ik maak graag de tijd voor je.

Naast de meest gangbare maten S/ 75B, M/80C  en L/80D, kunnen we ook cupmaat  70A tot 80I  maken. In combinatie met een passende maat voor het broekje. Ook voor borstprothese draagsters is het mogelijk een badpak of bikini  met aangepaste cups te laten maken.

De ontwerpster is Ruth Kenter (1974), zij studeerde af als modevormgever aan kunstacademie st. Joost te Breda.

Je kunt je inschrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste collectie en aanbiedingen.