Badpak Amanda

Hallo Ruth,
Wat geweldig snel heb je mijn badpak toegestuurd. Het zit perfect en is precies wat ik had gedacht.
Heel hartelijk dank hiervoor.

Marga uit Zwolle

The Marilyn

Goedemiddag Ruth, ik heb het badpak ontvangen. Prachtig in deze kleur! Ik ben er heel blij mee. Wat kun je veel met de ‘slierten’ (hoe noem jij ze?). Nu maar gauw eens zonnebaden of met vakantie 😊 Met liefs, en dank je wel! Emmy

Ik noem ze geplisseerde halterbanden Emmy! & heel fijn dat je er zo blij mee bent

Bikini in bruin-bronze, beetje seventies!

De bikini is heel mooi geworden! Dat oranje is prachtig. En hij past precies. Ik ben er heel blij mee!
Dank je wel!
Hartelijke groeten, Annemiek

Ontzettend blij mee!

Beste Ruth, ik vond gisteravond, thuis na een weekendje weg, een prachtig pakketje in de brievenbus. Zo mooi en liefdevol verzorgd! Het badpak en de pareo zijn heel mooi geworden, ik ben er ontzettend blij mee. Dankjewel voor alles! Hartelijke groet, Tineke

Dolgelukkig

Dag Ruth, dochterlief is dolgelukkig met het badpak. Veel dank! Met vriendelijke groet, José

Bikini model Lily

Hallo Ruth, ik ben weer thuis en in de brievenbus lag een gehavend pakje met een kaart voor de excuses van de postman…Maar de inhoud overtrof alle verwachtingen: een prachtige bikini en even mooi en feestelijk verpakt met kaart! Super blij mee, dankjewel! Is het mogelijk om er een broekje bij te maken van het model Lily, Ruth?
Daar zou ik heeeel blij mee zijn, dat model broekje voelt vertrouwd na al die zomers met jouw bikini’s geparadeerd te hebben. Ik hoor het graag en in alle gevallen wens ik jou zonnige dagen in alle opzichten! Ellen ☀

Nicole

Hoi Ruth, ik heb mijn bikini binnen, hij is helemaal goed!
Ben er erg blij mee! Nu wachten op de zon!

Liesbeth

Het badpak zit super!! Dankjewel!

Estelle uit België

Beste Ruth,
Ik mocht deze week van u een prachtig badpak ontvangen. Ik ga eerlijk zijn, ik heb geweend van geluk!
Echt helemaal top. Het zit perfect. Binnenkort ga ik er vast eens mee zwemmen. Ontzettend bedankt voor dit mooie werk!
Tot gauw in de webshop

Deb

Ruth!!
Voor het eerst in mijn leven heb ik een bikini waar ik daadwerkelijk heel erg blij mee ben!! Dank je wel!! Hij zit zalig en staat echt superleuk. Voor mij was zwemkleding altijd een moetje, maar nu heb ik daadwerkelijk iets heel leuks waar ik me goed in voel en waar ik naar uit kijk t te dragen!
Heel erg veel dank, ik kom graag tzt weer eens terug 😊

Karin

Dank voor het mooie badpak ben er erg blij mee!!

Eefje

Hallo Ruth, het badpak en de bikini zitten heerlijk en staan prachtig! Dank je wel.

Kim

Dear Ruth, thank you for making me that fabulous und pretty swimsuit! It’s lovely ! It fits! Holiday can come now :)).
’till the next time, many greetings

Adinda

Dank Ruth voor de perfecte bikini. Altijd spannend zonder te passen. Je bent een echte kunstenaar.

Marja Sperling- van Esch

Dag Ruth, ik heb al jaren een prachtige bikini van jou die nog helemaal in tact is. Ik ga voor deze zomer na die nare lockdown zeker kijken voor een mooi nieuw badpak. groet Marja

Renate

Hoi Ruth Bedankt voor de goede service en voor het mooie badpak met rokje! Het zit perfect en ben er superblij mee! Groetjes Renate

Merel

Lieve Ruth,
Ik heb je nog nooit ontmoet; we hebben alleen contact gehad via Messenger en email, maar wat hebben we een ontzettend leuk contact! Ik heb eerder dit jaar een prachtig badpak bij je besteld en pas geleden de mooiste bikini ever. De service die je verleend is maar in 1 woord te omvatten: Ge-Wel-Dig. Ik hoop dat de zon snel gaat schijnen zodat ik kan flaneren op ons terras.
Nogmaals super bedankt voor de service maar ook het mooie werk dat je aflevert. Dikke kus, Merel

marianne van den bold- de feijter

Hallo lieve Ruth,
Je hebt weer een superleuke bikini gemaakt die fantastisch past!
Al zeker 10 jaar bestel ik al mijn bikini’s bij jou en ze zijn allemaal even leuk. Het is ook ontzettend lief dat je alles altijd inpakt als een cadeautje.
Die persoonlijke touch maakt het ook zo fijn en gemakkelijk om alle persoonlijke wensen door te geven.
Heel hartelijk dank voor je goede zorgen!!
Marianne van den Bold- de Feijter

Marleen

Lieve Ruth,
Wat ben ik weer ontzettend goed geslaagd! Drie fantastische badpakken voor de komende zomers en vakanties! Ze blijven fantastisch! En fijn ook, ze als sample besteld te hebben kunnen natuurlijk :-). Goed ook dat je een kortere lengte voor de bijpassende rok voorstelde, bevalt nog beter. En mijn dochter was ook weer helemaal blij met haar mini, met ruches en bloemen. Liefs van je trouwe fans, Madelief en Marleen

Nora Geurtsen

Dag Ruth,
Hartelijk bedankt voor het toezenden van het badpak. Het is heel mooi en zit heerlijk. Ik zie er wel niet zo slank in uit als op het plaatje maar dat geeft niets. Ik ga er vast veel plezier mee beleven op mijn weekje vakantie met mijn zusje in Zeeland en 2 weken met mijn vriend op Texel.
Bedankt!

Reviews