Reviews

Nicole

Hoi Ruth, ik heb mijn bikini binnen, hij is helemaal goed!
Ben er erg blij mee! Nu wachten op de zon!

Liesbeth

Het badpak zit super!! Dankjewel!

Estelle uit België

Beste Ruth,
Ik mocht deze week van u een prachtig badpak ontvangen. Ik ga eerlijk zijn, ik heb geweend van geluk!
Echt helemaal top. Het zit perfect. Binnenkort ga ik er vast eens mee zwemmen. Ontzettend bedankt voor dit mooie werk!
Tot gauw in de webshop

Deb

Ruth!!
Voor het eerst in mijn leven heb ik een bikini waar ik daadwerkelijk heel erg blij mee ben!! Dank je wel!! Hij zit zalig en staat echt superleuk. Voor mij was zwemkleding altijd een moetje, maar nu heb ik daadwerkelijk iets heel leuks waar ik me goed in voel en waar ik naar uit kijk t te dragen!
Heel erg veel dank, ik kom graag tzt weer eens terug 😊

Karin

Dank voor het mooie badpak ben er erg blij mee!!

Eefje

Hallo Ruth, het badpak en de bikini zitten heerlijk en staan prachtig! Dank je wel.

Kim

Dear Ruth, thank you for making me that fabulous und pretty swimsuit! It’s lovely ! It fits! Holiday can come now :)).
’till the next time, many greetings

Adinda

Dank Ruth voor de perfecte bikini. Altijd spannend zonder te passen. Je bent een echte kunstenaar.

Marja Sperling- van Esch

Dag Ruth, ik heb al jaren een prachtige bikini van jou die nog helemaal in tact is. Ik ga voor deze zomer na die nare lockdown zeker kijken voor een mooi nieuw badpak. groet Marja

Renate

Hoi Ruth Bedankt voor de goede service en voor het mooie badpak met rokje! Het zit perfect en ben er superblij mee! Groetjes Renate

Merel

Lieve Ruth,
Ik heb je nog nooit ontmoet; we hebben alleen contact gehad via Messenger en email, maar wat hebben we een ontzettend leuk contact! Ik heb eerder dit jaar een prachtig badpak bij je besteld en pas geleden de mooiste bikini ever. De service die je verleend is maar in 1 woord te omvatten: Ge-Wel-Dig. Ik hoop dat de zon snel gaat schijnen zodat ik kan flaneren op ons terras.
Nogmaals super bedankt voor de service maar ook het mooie werk dat je aflevert. Dikke kus, Merel

marianne van den bold- de feijter

Hallo lieve Ruth,
Je hebt weer een superleuke bikini gemaakt die fantastisch past!
Al zeker 10 jaar bestel ik al mijn bikini’s bij jou en ze zijn allemaal even leuk. Het is ook ontzettend lief dat je alles altijd inpakt als een cadeautje.
Die persoonlijke touch maakt het ook zo fijn en gemakkelijk om alle persoonlijke wensen door te geven.
Heel hartelijk dank voor je goede zorgen!!
Marianne van den Bold- de Feijter

Marleen

Lieve Ruth,
Wat ben ik weer ontzettend goed geslaagd! Drie fantastische badpakken voor de komende zomers en vakanties! Ze blijven fantastisch! En fijn ook, ze als sample besteld te hebben kunnen natuurlijk :-). Goed ook dat je een kortere lengte voor de bijpassende rok voorstelde, bevalt nog beter. En mijn dochter was ook weer helemaal blij met haar mini, met ruches en bloemen. Liefs van je trouwe fans, Madelief en Marleen

Nora Geurtsen

Dag Ruth,
Hartelijk bedankt voor het toezenden van het badpak. Het is heel mooi en zit heerlijk. Ik zie er wel niet zo slank in uit als op het plaatje maar dat geeft niets. Ik ga er vast veel plezier mee beleven op mijn weekje vakantie met mijn zusje in Zeeland en 2 weken met mijn vriend op Texel.
Bedankt!

Kristine Galiher

Lieve Ruth,
Ik heb net mijn badpak via de post ontvangen en het is Gorgeous! Het zit heerlijk en het is de eerste badpak wat ik ooit heb gehad waat echt goed past! heerlijk, Werkelijk practhtig! schitterend gemaakt en met liefde dat spat ervan af! onwijs bedankt! Ik heb het accuut aangetrokken en wilde het niet uitdoen! Ik kan nu niet wachten volgende week op vacantie te gaan! thank You! Liefs,
Kristine Galiher

Tamara Freriks

Liefste Ruth, wat is het badpak mooi geworden, een kunstwerk!! Vanuit Brabant met ons hele gezin naar een superschattig winkeltje in Monnickendam met een gróte collectie. Wegens borstkanker en amputaties kon ik nergens terecht voor iets moois, maar nu ligt hier het allermooiste badpak met een zachte binnenkant en bijpassende hoesjes en mooie strikken (dat ik samen met jou heb samengesteld) te wachten op een duik, wat jammer genoeg al te lang geleden is. Nogmaals onze dank voor je gastvrijheid, eerlijk advies en de gezellige ‘buurt’. Je mag heel trots op jezelf zijn.

Annemiek

Vandaag mijn badpak ontvangen en superblij mee!! Ruth bedankt voor je persoonlijke advies en hulp. Het was het reisje vanuit Deventer meer dan waard. Monnickendam is bovendien ook leuk om eens te bekijken. Het badpak past perfect, mooie kleur en mooie kwaliteit! Nogmaals dank, liefs Annemiek

Simone

Ik heb mijn bikini al een poosje in huis , maar nog niet gedragen.
Deze week was het zover.
Dat ie perfect past wist ik natuurlijk al, maar ook wanneer hij nat is zit ie nog als gegoten.
Dus niet alleen super leuk om te zien , maar ook een hele goede kwaliteit
Het was zeker de moeite waard om vanuit Brabant naar Monnickendam te rijden en kan het iedereen aanraden om die moeite te nemen.
Ruth is heel vriendelijk en geeft goed en eerlijk advies.
Ik ben er trots op 1 van jouw creaties te mogen dragen.

Nogmaals bedankt Ruth!

Kerstin

Liebe Ruth,
das ist der schönste Bikini meines Lebens – vielen Dank für all Deine Extraarbeiten, er passt perfekt!
Der Sommer kann kommen!
Liebe Grüße aus München,
Kerstin

Hetty

Mijn bikini is gearriveerd! Ben echt h-e-l-e-m-a-a-l blij!! Perfecte pasvorm, zit super lekker en kleedt slank af. Met het extra lint op de bikinitop is deze nu extra speciaal en heb ik iets wat bijna niemand aan heeft. Het is echt héél duidelijk dat dit niet zomaar een bikini is!!! Aangezien heel veel mogelijk is was het enige moeilijke een keus maken!

Ruth: superrrr bedankt voor de goede zorgen, je goede advies en gastvrijheid tijdens het passen bij jou in jouw te gekke atelier plus een bikini die ECHT gaaf is. Het was de reis vanuit Eindhoven 100% waard. Laat de zomer beginnen!!!